poÄŤetna
o nama
aktualnosti
internet
dizajn
multimedija
kartografija
oglašavanje
reference
internet
oglašavanje
   
LED display
   
jumbo plakati/city light
   
web projekti [cakoveconline.com, medimurje.info, MePA]
   
tiskane publikacije
   
TV, radio, novine

Na području oglašavanja u ponudi imamo nekoliko promotivnih medija. Osim tradicionalnih načina oglašavanja – Jumbo plakati, city light panoi, prospekti, brošure, novinski oglasi, telopi,... najviše aktivnosti usmjerili smo na digitalne medije.

Digitalno oglašavanje podrazumijeva slanje vizualnih poruka kroz ekrane na nekom javnom mjestu. Takvo oglašavanje omogućava direktnu komunikaciju s potencijalnim kupcem i čini masovnu komunikaciju djelotvornijom.

Dinamična slika vrlo je efikasan način pristupa osobi u usporedbi s tradicionalnim statičkim načinima oglašavanja i informiranja. Vizualni doživljaj prikazane informacije je jedinstven, a kvalitetan sadržaj ne može ostati nezamjećen.

Marketing se najvećim dijelom koncentrira na privlačenje potrošaća na prodajna mjesta. Svaki proizvod i usluga zahtjevaju drugačiji pristup promociji. Ciljana skupina konzumenata ima specifične zahtjeve i pravila. Stoga se naše aktivnosti temelje na direktnom kontaktu s naručiteljem, njegovim željama i očekovanjima, te se na osnovu dobivenih informacija predlaže medijska kampanja.

.... od jednostavnih oglasa .... do zahtjevnijih projekata ....

multimedia
© 2009 | sva prava pridržana | multimedia - m2m | e info@m2m.hr t 00 385 40 314 452 f 00 385 40 364 944