poÄŤetna
o nama
aktualnosti
internet
dizajn
multimedija
kartografija
oglašavanje
reference
aktualno

Ažuriranje AdriaROUTE

Navigo sistem Adriaguide | iPhone . Garmin . Symbian OS . Windows mobile . AndroidMultimedia iz Čakovca, tvrtka specijalizirana za kartografiju, napredna multimedijalna rješenja i internet poslovanje, suradnik je tvrtke Navigo sistem, generalnim zastupnikom Garmin proizvoda i autorom detaljnih rutabilnih karata AdriaROUTE i AdriaTOPO za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Garmin | AdriaROUTE

Naša suradnja podrazumijeva ažuriranje kartografskih i navigacijskih sustava za područje Međimurja i sjeverozapadne Hrvatske pa će ono u budućnosti biti znatno detaljnije razrađeno. Poslovni subjekti u tom sustavu imaju mogućnost upisa u bazu POI lokacija (point of interest). Rječju, svim subjektima omogućen je upis u POI izbornik AdriaROUTE karte, kroz koji su vidljivi i precizno navigirani na lokaciju (uz prikaz naziva tvrtke, adrese i telefonskog broja) posredstvom uređaja svih korisnika ove aplikacije.

Trenutno je u završnoj fazi izrada nove, proširene verzije AdriaROUTE NT4.01 koja izlazi u kolovozu 2012. godine.

Za gospodarsku djelatnost i razvoj ovaj poslovni proces otvara nove mogućnosti promocije i zastupljenosti u najrasprostranjenijim navigacijskim sustavima.(godišnje se u Europi prodaje 4,5 milijuna Garmin uređaja).

Izradili smo i aplikaciju AdriaGUIDE Međimurje - Putni vodič Međimurja koji je razvijen za Garmin uređaje, ali i za novu generaciju smart phone uređaja iPhone i Android platforma. Aplikacija je trenutno u fazi punjenja, a za više informacija slobodno nas kontaktirate.

Za više informacija i upite kontaktirajte e-mailom: adriaguide@m2m.hr ili na telefon 040 314 452.

Ostale novosti:

Ažuriranje AdriaROUTE
• ...
• ...
Preuzimanje dokumenata:

multimedia
© 2009 | sva prava pridržana | multimedia - m2m | e info@m2m.hr t 00 385 40 314 452 f 00 385 40 364 944